New Step by Step Map For مقدار مصرف شربت کوریزان سرماخوردگی و آنفولانزا

آنفولانزا معمولاً به‌خودی‌خود و با روش‌های طبیعی که در خانه به کار می‌رود بهبود می‌یابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبت‌های پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روش‌های درمانی که بسته به شرایط بیمار می‌توان از آن استفاده کرد، یکی از راه‌های مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.

دمنوش نعنا علاوه بر خاصیت ضد میکروبی که دارد، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش انسان کمک می­‌کند.

ویروس آنفولانزای مرغی از طریق مدفوع، بزاق ، قفس و غذایی که به پرندگان داده می­‌شود می­‌تواند به بدن انسان سرایت کند، بیشتر افراد از طریق تماس با پرنده یا اشیایی که توسط پرنده­‌ی بیمار آلوده شده است به این بیماری مبتلا شده‌­اند. همچنین آنفولانزای مرغی باعث به وجود آمدن علائمی نظیر ؛

در صورت کمبود و نیاز مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای جهت تقویت سیستم ایمنی

مادران شیرده می‌توانند واکسینه شوند. واکسن آنفولانزا را می‌توان همراه با سایر واکسن‌ها تجویز کرد.

برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایع­‌ترین سویه‌های ویروس استفاده می­‌کنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویه‌ها آنتی‌بادی ترشح می‌کند تا از شما در برابر ویروس محافظت ‌کنند.

بیشتر پزشکان توصیه می­‌کنند واکسن را تا اوایل آبان دریافت کنید تا بدن بتواند قبل از شروع فصل آنفلوآنزا، آنتی‌بادی‌های مناسب را بسازد. البته بعد از این تاریخ هم هنوز برای دریافت واکسن دیر نیست.

برای هر بیمار آنفولانزا نیازی به استفاده از داروهای ضدویروسی نیست. این داروها به ویژه برای گروه‌های در معرض خطر تجویز می‌شوند.

احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.

الهام زمانی الهام زمانی هستم. در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقه‌ای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم.

یماری آنفولانزا ویروس بیماری آنفولانزا نوع A درمان آنفولانزا یا آنفولانزای فصلی چیست؟

 مصرف مایعات فراوان و استراحت کافی بخش مهمی از برنامه‌ی درمانی آنفولانزا است. در موارد خفیف ابتلا به آنفولانزا، استراحت و نوشیدن مایعات کافی بسیار مؤثر است؛ اما درصورتی‌که به عفونت شدید آنفولانزا مبتلا شوید، ممکن است داروهای ضدویروس برای شما تجویز شود.

علائمی مانند سرفه مولد همراه با خلط، تب بالا و تنفس دشوار و دردناک باید فرد را وادار کند که به سرعت به پزشک مراجعه کند.

دست‌های خود را بشویید. شستشوی منظم دست از گسترش بسیاری از عفونت‌های شایع جلوگیری می‌کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *